Selecteer een pagina

Over Compass Verslavingshulp

 

De instelling Compass Verslavingshulp bestaat sinds 2008. Als je bij ons in behandeling bent, heb je altijd rechtstreeks contact met een hulpverlener. Dit kan een arts zijn, een psycholoog of onze samenwerkende psychiater.

Onze filosofie

Bij Compass zijn we van mening we dat heel veel mensen verslavingsgedrag hebben. Iedereen doet namelijk onhandige pogingen om de kwaliteit van het leven te verbeteren en gelukkiger te worden.

Met stoppen alleen is het probleem achter de verslaving niet opgelost. Het gaat uiteindelijk om gelukkig worden:

  • Door emoties te verwerken in plaats van ze een leidraad te laten zijn
  • Door je gedachten in je voordeel te laten werken
  • Door te handelen op basis van effect
  • Door je talenten te ontplooien

We leren je om dit te kunnen doen, tijdens en na je behandeling. Compass gaat in dit perspectief met je aan de slag op alle terreinen die raken aan je verslaving. We werken met behulp van alle mogelijke werkzame methoden in plaatst van met één dogma. Naast deze zaken denken we praktisch met je mee en helpen we je om zaken te regelen.

KvK: 50085891

Oprichter en arts Debby de Haas

Door ervaringen in mijn persoonlijk leven is mijn interesse in verslavingen al jaren geleden gewekt. Wat ik van de verslavingszorg heb gezien heeft me geïnspireerd om zelf de verslavingshulp in te gaan en een praktijk te starten. Ik wil op een persoonlijke en respectvolle manier verslavingshulp bieden omdat ik geloof dat dit een beter resultaat oplevert. Als regulier arts maar ook als arts-acupuncturist bied ik een breed en op maat gesneden behandelaanbod. In de praktijk werkt dit erg effectief en de resultaten zijn goed. Ik wil graag mensen op een werkbare manier de weg wijzen naar een gelukkiger leven zonder verslaving.

BIG-register: 9042338801

 

 

 

Laat hier uw gegevens achter voor hulp

Compass Integrative Medicine

Camperstraat 38

1091 AG Amsterdam

020 6651066

info@compassverslavingshulp.nl