Selecteer een pagina

Wanneer ben je verslaafd?

 

Iedereen maakt leuke en minder leuke dingen mee in het leven. Het liefst zou je alleen maar aangename dingen meemaken, maar zo werkt het natuurlijk niet. Het leven prettiger maken doet iedereen op zijn eigen manier. Uit eten gaan, een film kijken, een spelletje doen of middelen gebruiken zijn allemaal manieren om het leven op te leuken.

Lukt het je moeilijk of helemaal niet meer om je leven fijner te maken zonder een specifieke activiteit of middel? Dan is jouw oplossing voor een leuker leven een probleem geworden. Je bent verslaafd als je:

  • Teveel en te vaak gebruikt
  • Gebruikt om gemoedsrust te vinden
  • Niet kunt stoppen
  • Onthoudingsverschijnselen krijgt als je niet gebruikt
  • Vervelende gevolgen merkt van je gebruik (lichamelijk, financieel, relatie, werk)

 

Heb je verslavingshulp nodig?

Die keuze is aan jou. Maar als je wilt stoppen kan ondersteuning het veel makkelijker maken.
Iedere vorm van behandeling vergroot de kans van slagen namelijk aanzienlijk. Bij Compass
vertellen we je niet dat je moet stoppen op basis van je wilskracht. We leren je juist om in je eigen omgeving je trek in elke situatie positieve wending te geven. Het gaat niet om stoppen alleen, maar om een alternatief te bieden waarvan je je beter gaat voelen maar ook beter gaat functioneren. Deze werkwijze is effectief: ruim 80% van onze patiënten stopt met succes.

 

Beluister onze gratis geluidsopname (10 MB, 28 min.) voor hulp en meer informatie. Of heb je vragen? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.

Laat hier uw gegevens achter voor hulp

Compass Integrative Medicine

Camperstraat 38

1091 AG Amsterdam

020 6651066

info@compassverslavingshulp.nl